×
Please be aware that we use cookies to improve your browsing experience according to our privacy policy.

Riitta Veijalainen 1

Porraskoski, Kanta-Häme, Finland
TRUST
(1)
GAVE
(0)
GOT
(0)
OFFERS
(1)

Browse Riitta\'s listings

Honor Riitta

About Riitta

Sharing is caring...

Skills: · agnostic · community living · ecology · organizing · nonviolent communication · proofreading · rbe advocate · translating · unpolitical · veganism

Interests: · agnostic · community living · ecology · organizing · nonviolent communication · proofreading · rbe advocate · translating · unpolitical · veganism

Riitta\'s current listings

REQUEST: Permakulttuuri- ihmisiä / permaculture people — Etsin ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita permakulttuurista, ja jotka haluaisivat tutustua, keskustella aiheesta ja kokemuksistaan, ja olla ehkä jonkinlaisessa yhteistyössä. Looking for people interested in permaculture who'd like to get in touch, discuss permaculture-related topics an their own experiences and perhaps collaborate in some ways.
REQUEST: oikolukija — Etsin muutamia oikolukijoita Colin Turnerin kirjan "Into the Open Economy" käännökselle. Kirja ei ole kovin pitkä (n. 90 sivua) ja teksti helppolukuista - ilman vaikeaa terminologiaa. Raakakäännös on tehty, mutta tarkistus- ja hiomisvaihe kaipaa kielitaitoisia vapaaehtoisia, jotta kirja voidaan julkaista. Virallinen kääntäjän pätevyys ei ole tarpeen.
käännös- ja oikoluku — Voin auttaa sekä käännös- että oikolukutehtävissä englannista suomeen - tai toisin päin. Materiaalin tulee liittyä tavalla tai toisella yleishyödylliseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen.

Note: To enquire about one of Riitta's listings, use the form on the listing page, otherwise your transaction will not be recorded.

Log in to send a message to Riitta

Designed by Wildhost 🌳 Powered by nature
Sharebay.org is a trade-free site